Hej!

Irons Design är en visuell kommunikations­byrå sedan 2003. Effektivitet, person­lighet och kreativitet präglar vår verksamhet. Med bred kompetens och lång erfaren­het levererar vi helhets­lösningar för idé, koncept, grafisk form och kommuni­kation, både på papper och digitalt. För att se vad vi gör och läsa mer om oss, kika gärna in på vår Instagram. Välkommen att höra av dig! 

Vad vi gör

Grafisk identitet
Vi utvecklar grafiska identiteter som ser till att logotyp, typografi, färgval och bildspråk stämmer väl överens med de värden och budskap som ska förmedlas. 

Magasin
Vi skapar tidningsdesign som lockar till läsning och tar fram nytt koncept med logotyp, typografi och bildspråk. Vi kan också göra en redesign för att lyfta en befintlig tidning.

Designkoncept
Ett starkt designkoncept är grunden till hållbar design som bär budskapet ända fram. Vi ansvarar för idéarbete, formgivning och produktion av bild-, färg- och formspråk. 

Digitalt
Vi formger, utvecklar och program­merar webb­platser och kampanjsajter.  Vi hjälper dig att själv göra ­uppdateringar och anpassar material till sociala kanaler.

Om oss

Jenny Bisander är projektledare/AD och har drygt 20 år i yrket. Hon är utbildad vid Beckmans och har en bred erfarenhet. Sedan 2003 driver hon Irons Design med Vera. När hon inte är på kontoret hittar man henne med största sannolikhet i stallet.

Säg hej till Jenny!

 Vera Söderström Gonzalez är AD/grafisk formgivare och har studerat grafisk design på Forsbergs skola, redaktionell design på Berghs och är diplo­merad webmaster. Hon blir extra glad av grafiska mönster, snygg inredning och när hon sprungit riktigt långt.

Säg hej till Vera!

IRONS DESIGN | Lövbergavägen 23A, 132 39 Saltsjö-Boo | 070-508 70 60 | info@irons.se